TONE / BLOKFLØJTE - TVÆRFLØJTE
 
BLOKFLØJTE OG TVÆRFLØJTE
 

Blokfløjte

Blokfløjten er enkel i sin opbygning og let at blæse på. Som blokfløjteelev arbejder du fra starten med blæseteknik og tonedannelse. Vi starter med enkelte melodier, og du arbejder med rytmer og nodelære. Du får kendskab til mange forskellige stilarter og dit repertoire vokser gradvist med musik fra både den klassiske og rytmiske verden.

Sopranblokfløjten er et godt begynderinstrument og giver gode forudsætninger for at skifte til fx tværfløjte, klarinet eller saxofon. Blokfløjtefamilien er stor, og du har derfor også muligheden for senere at prøve kræfter med alt-, tenor- eller basfløjten.

Alder 
Du kan begynde at spille blokfløjte i 6 års alderen
 
Undervisningsdag og -sted
Tirsdag. Kerteminde 
Lærer: Maja Blenner
 
Varighed og pris
Antal undervisningsuger: 36
Start: uge 33 2017
Sæsonpris: 11 rater af 427 kr
 
 

Tværfløjte

Tværfløjten har en smuk blød klang og bliver ofte brugt som melodi-instrument. Som tværfløjteelev arbejder du med vejrtrækning, blæseteknik og tonedannelse. Alt efter dit niveau starter vi med enkelte melodier og grundlæggende nodelære, og vi udvider løbende dit repertoiret både inden for den klassiske og rytmiske musik.

Tværfløjtens mange forskellige greb kræver en vis fysik. Det er derfor vigtigt, at dine hænder er store nok, inden du vælger tværfløjten som dit instrument. Hænderne har typisk den rette størrelse i 7-8 års alderen.
 
Alder
Du kan begynde at spille tværfløte i 8 års alderen
 
Undervisningsdag og -sted
Tirsdag. Kerteminde  
Lærer: Maja Blenner
 
Varighed og pris
Antal undervisningsuger: 36
Start: uge 33 2017
Sæsonpris: 11 rater af 427 kr
 
Der tages forbehold for ændringer
 
Musik og Kulturskolen Kerteminde | Regnar Langesvej 1, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 65 15 17 65 | kulturskibet@kerteminde.dk