TONE / CELLO - VIOLIN
CELLO OG VIOLIN

Cello

Celloen er den næst-dybeste stryger. Den har en varm, mørk klang og kan spille både melodi, bas og mellemstemmer i klassiske og rytmiske orkestre.

Som celloelev, øver du lidt hver dag, det er med til at gøre spillet sjovt, også når du deltager i fællestimer og kammermusikgrupper.
 
Vi laver prøver og koncerter sammen med celloelever fra andre musik- og kulturskoler og deltager fx i 'Aarhus Cello Festival'. Her mødes over 100 celloelever på alle niveauer og øver sammen og giver afsluttende koncert i Musikhuset Aarhus.

Forældre er velkomne i timerne, da det giver et godt fundament for at støtte, når der bliver øvet derhjemme.
 
Alder
Du kan begynde at spille cello i 4 års alderen
 
Lærer: Ida Franck
 
Varighed og pris
Antal undervisningsuger: 36
Start: uge 33 2017
Sæsonpris: 11 rater af 427 kr.

Violin

Violinen er et af de mest kendte medlemmer af strygergruppen og har i århundreder været et vigtigt instrument inden for mange stilarter. Alt efter dit niveau starter vi med enkelte melodier og grundlæggende nodelære, og vi udvider løbende dit repertoiret både inden for den klassiske og rytmiske musik. 

Som violinelev arbejder du også med håndstilling, intonation og bueføring, og det er en naturlig del af undervisningen at mødes flere violinelever og spille sammen.
 
Alder
Du kan begynde at spille violin i 4 års alderen

Lærer: Henrik Kold
 
Varighed og pris
Antal undervisningsuger: 36
Start: uge 33 2017
Sæsonpris: 11 rater af 427 kr.
 
Der tages forbehold for ændringer
Musik og Kulturskolen Kerteminde | Regnar Langesvej 1, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 65 15 17 65 | kulturskibet@kerteminde.dk